Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti
Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om

Novosti

29.09.2019 Hrvatska pošta izdala prigodnu markicu Specijalne policije RH Povodom proslave Dana policije Hrvatska pošta u suradnji s krovnom Udrugom specijalne policije RH, izdala je set prigodnih poštanskih markica svih postrojbi Specijalne policije iz Domovinskog rata. Između 21 oznake specijalnih jedinica, iz svake PU po jedna, našla se i markica s oznakom naše Specijalne jedinice policije Barun iz Krapinsko-zagorske policijske uprave. Naša udruga, kao pravni sljednik nosioca znaka Specijalne policije Barun, bila je na svečanosti proslave Dana policije i na svečanosti uručenje markica od strane predstavnika Hrvatske pošte, predsjedniku krovne udruge specijalne policije g.Marasu. Valja napomenuti da je naša Udruga bila su potpisnik ugovora između Hrvatskih pošta i Udruga s kojim smo se obavezali da tehničkom osoblju Hrvatskih pošta dostavimo elektronički zapis znaka Specijalne policije Barun Zlatar. Naravno, udruga je angažirala vanjskih stručnjaka za grafiku i pripremila adekvatni elektronički zapis za Hrvatsku poštu da bi mogli otiskati određeni broj markica. Sama svečanost se održavala 27.rujan 2019 u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski uz nazočnost potpredsjednika vlade i ministar unutarnjih poslova g.Davora Božinovića, potpredsjednik vlade i ministar obrane g.Damira Krstičevića i uz prisustvo ravnatelja policije g.Miline.

02.09.2019 Udruga specijalne jedinice policije u obilježavanju obrane Gospića Udruga SJP Barun sudjelovala je u obilježavanju 28 godišnjice obrane Gospića. Ovogodišnju delegaciju su sačinjavali članovi Udruga hrvatskih branitelja Krapina i predstavnici PU KŽ g.Davor Rogina i don Branko Čagalj i predstavnik ravnateljstva MUP RH g.Jakobović.

25.08.2019 Zagorski specijalci na braniteljskom hodočašću u Loboru Delegacija Udruge specijalne jedinice policije Barun sudjelovala je, kao i prethodnih godina, na hodočašću branitelja Majkoj božjoj Gorskoj u Loboru.

05.08.2019 Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja i u Kninu Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja i na državnoj razini u Kninu. Delegacija Udruge, na čelu s dopredsjednikom Stjepanom Zimićem bila je na središnjoj državnoj proslavi u Kninu, a zbog ostalih aktivnosti, delegacija se u Knin uputila već u subotu, 3.kolovoza 2019.

02.08.2019 Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u Krapini Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u Krapini. Ovogodišnja središnja proslava je bila u petak 2.kolovoza 2019. s početkom u 17 sati.Organizatori proslave su bili URV 1,gbr Tigrovi KZŽ.

06.07.2019 Udruga SJP Barun jedan od osnivača Zajednice udruga branitelja KZŽ Udruga SJP Barun jedan od osnivača Zajednice udruga branitelja KZŽ, zajedno s još 7 drugih aktivnih udruga iz područja Krapinsko-zagorske županije. U subotu, 6. srpnja 2019. u prostorijama HVIDR-e Zabok u Svetom Križu Začretje, osnovana je Zajednica braniteljskih udruga Krapinsko-zagorske županije. Zajednica predstavlja pravnu osobu koja koordinira braniteljske udruge s područja Krapinsko-zagorske županije i udruge povezane s Krapinsko-zagorskom županijom.

12345678910...>>